Версія для друку
Вівторок, 10 вересня 2019 16:27

Відбулося засідання комісій

Сьогодні, 10 вересня 2019 року, під керівництвом заступника голови райдержадміністрації Аркадія Степанюка, відбулося засідання комісій з надання та використання коштів з обласного та районного бюджетів на виконання заходів Комплексної програми розвитку АПК на 2016-2020 роки.

На розгляд членів комісії були представлені пакети документів власників особистих селянських господарств, котрі мають право на отримання фінансової підтримки у рамках вищезгаданої програми, зокрема: на утримання три і більше корів; на часткове відшкодування коштів за придбання ВРХ.

Із заявами щодо отримання дотації, котра передбачена і обласною і районною програмами підтримки АПК, звернулося 7 власників ОСГ, які утримують 3 і більше корів (загальна кількість - 21 корова). За словами фахівців відділу агропромислового розвитку управління регіонального розвитку райдержадміністрації, усі вони надали необхідний перелік документів, тож прозвучала пропозиція про виділення загальної суми коштів - 3 тис. 150 грн, яку було підтримано.

Потому прийняли рішення про надання 3 тис. грн. на часткове відшкодування коштів 2 власникам особистих селянських господарств, які придбали ВРХ.

Відділ з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації

Переглядів 1038

Галерея зображень