Версія для друку
П'ятниця, 13 вересня 2019 10:37

Відбулися урочистості в актовій залі Державного підприємства «Ковельське лісове господарство»

Споконвіку українську землю називають країною густих лісів, які є безцінним дарунком природи і невід'ємною частиною нашого національного багатства. Турботу та збереження цього природного скарбу покладено на плечі лісівників, тож важливість цієї професії важко переоцінити. Щорічно у третю неділю вересня в Україні відзначають День працівника лісу - професійне свято працівників  лісового господарства, лісової, деревообробної промисловості України.

Тож, напередодні, 12 вересня 2019 року, з цієї нагоди відбулись урочистості в актовій залі Державного підприємства «Ковельське лісове господарство», на які завітали представники районної влади - заступник голови райдержадміністрації Аркадій Степанюк, голова районної ради Андрій Броїло.

Зі вступним словом до колективу, присутніх гостей звернувся керівник підприємства Володимир Данилюк, який підбив підсумки роботи підприємства, привітав усіх зі святом та подякував колективу за сумлінну працю і особистий внесок кожного працівника у розвиток лісової галузі краю.

«Маю честь привітати вас зі святом і побажати  доброго здоров’я, успішної праці, достойної заробітної плати, сімейного затишку і мирного неба над головою!» - мовив Аркадій Степанюк. - Ліс – надзвичайно важливий природний ресурс. Адже деревина має універсальне значення в усіх галузях господарства. Сьогодні, як ніколи, важливо примножувати лісові багатства, берегти насадження для прийдеш­ніх поколінь, про що ви справно дбаєте, тож щиро дякуємо вам».

Насамкінець, кращим працівникам галузі вручили почесні грамоти та подяки.

Відділ з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації

Переглядів 965

Галерея зображень