Версія для друку
П'ятниця, 11 жовтня 2019 16:02

У військовій частині А1547 відбулись урочистості з нагоди Дня захисника України

У військовій частині А1547 відбулись урочистості з нагоди Дня захисника України

Напередодні величних свят Дня захисника України, Дня Українського козацтва та 77-ї річниці створення УПА у військовій частини А1547, яка розташована на території Поворської сільської ради відбулися урочисті заходи.

Привітати особовий склад військової частини завітали заступник голови райдержадміністрації Аркадій Степанюк, заступник голови районної ради Олександр Пасенковський, голова районної організації ветеранів України Валентина Січкар, представники Поворської ОТГ, духовенство.

Урочистості розпочалися Державним Гімном України та хвилиною мовчання вшанували пам'ять земляків, які віддали своє життя за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Учасники зібрання поклали квіти до місця поховання та пам’ятного знаку із меморіальною дошкою Герою Ковельщини Миколі Яворському, який вiддaв свoє життя зa Україну.

Під час урочистостей  присутні мали нагоду переглянути тематичну мультимедійну презентацію.

Зі словами вдячності до присутніх звернувся заступник голови райдержадміністрації Аркадій Степанюк. Аркадій Михайлович побажав усім доброго здоров’я, мирного неба над Україною, віри у те, що ми обов’язково будемо жити в щасливій і заможній країні, де не буде місця війнам, адже вони приносять лише горе і біль.

Командир військової частини 1547 Олександр Балтян привітав всіх присутніх зі святом та вручив нагороди кращим військовослужбовцям.

Долучилися до привітань заступник голови районної ради Олександр Пасенковський, Поворський сільський голова Сергій Семенюк, голова районної організації ветеранів України Валентина Січкар та представники духовенства.

Відділ з питань внутрішньої та інформаційної

політики апарату райдержадміністрації

Переглядів 999

Галерея зображень