Версія для друку
Понеділок, 21 жовтня 2019 16:33

Відбувся виїзний прийом громадян на території Білашівської сільської ради

Сьогодні, 21 жовтня 2019 року, як і було анонсовано, відбувся виїзний прийом громадян в адміністративному приміщенні Білашівської сільської ради, який провів заступник голови райдержадміністрації Аркадій Степанюк.

Цього дня на прийом завітало чимало тутешніх жителів, які порушували актуальні питання із життєдіяльності громади, окремі зверталися з метою вирішення особистих питань.

Зокрема, мешканець Білашева озвучив питання будівництва дороги на місці лісового шляху напрямком Білашів-Зелена, водночас – періодичного грейдерування уже наявної дороги, клопотався про ремонт мережі вуличного освітлення на вулиці, на якій мешкає. Ще один тутешній житель – депутат сільської ради – мовив про раціональне і законне використання земель за межами населеного пункту. На прийом завітала жінка, котра адресувала запит на управління соціального захисту населення райдержадміністрації на тему призначення чи відмови у призначенні субсидії.

Побував на прийомі і депутат районної ради, вчитель школи с. Рокитниця Микола Чуль, який озвучив окремі питання із життєдіяльності громад населених пунктів Любитівської сільської ради.

Окрім того, Аркадій Степанюк, у рамках робочого візиту, оглянув котельню закладу загальної середньої освіти с. Білашів, завітав і в сам навчальний заклад, а потому вирушив на територію Любитівської сільської ради – с. Рокитницю. Там посадовець зустрівся із Любитівським сільським головою Віктором Павловим, з яким обговорили господарські питання та звернення громадян – мешканців згаданої території – з метою вирішення яких слід об’єднати зусилля районної виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Відділ з питань внутрішньої та інформаційної

політики апарату райдержадміністрації

Переглядів 899

Галерея зображень