Версія для друку
Понеділок, 11 листопада 2019 12:36

Під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Романа Кульцмана відбулась щотижнева оперативна нарада

Під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Романа Кульцмана відбулась щотижнева оперативна нарада

Сьогодні, 11 листопада 2019 року, під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Романа Кульцмана відбулась щотижнева оперативна нарада з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, районних установ і організацій. В роботі наради взяли участь: голова районної ради Андрій Броїло, заступник голови райдержадміністрації Аркадій Степанюк, заступник голови районної ради Олександр Пасенковський.

Під час наради начальник управління фінансів райдержадміністрації Світлана Карпюк доповіла про підсумки виконання бюджету району у жовтні 2019 року. Світлана Семенівна зазначила, що до місцевих бюджетів району за підсумками 10 місяців поточного року надійшло 19,3 млн. грн. власних доходів, що становить 106,3 відсотків, понад план одержано 1,1 млн. грн. Виконані усі місцеві бюджети району, крім бюджету Зеленської сільської ради (99,1 %, недобір 39,4 тис. грн. ). Надходження у порівнянні з відповідним періодом минулого року зросли на 117,55 на 2,9 млн. грн. До районного бюджету надійшло38,1 млн. грн., що становить 103 відсотки. Доходи районного бюджету зросли на 124,2 відсотка або на 1,6 млн. грн.

Начальник управління регіонального розвитку райдержадміністрації Лариса Білинська проінформувала про стан реалізації інвестиційних проектів у 2019 році. Посадовець повідомила, що за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку на умовах співфінансування з місцевих бюджетів у 2019 році здійснюється реалізація 2 інвестиційних проектів: реконструкція навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ст. – дошкільний навчальний заклад с. Вербка Дубівської сільської ради» і капітальний ремонт фасаду будівлі опорного навчального закладу "Люблинецька загальноосвітня школа I-III ступенів Люблинецької селищної ради». В цілому у 2019 році планується залучити на вищезазначені проекти 17 млн. 560 тис. грн. – з ДФРР та 1 млн. 800 тис. грн. - з місцевих бюджетів. В 2019 році продовжується реалізація перехідних проектів за кошти, виділені у 2018 році з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій. Станом на 01.11.2019 року повністю завершено реалізацію 4 проектів: реконструкція (тепломодернізація огороджуючих конструкцій) закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ст. с. Облапи (кошторисна вартість об’єкта – 261,25 тис. грн.); реконструкція (тепломодернізація огороджуючих конструкцій) ЗОШ І-ІІІ ст. с. Уховецьк (кошторисна вартість об’єкта – 942,231 тис. грн.); реконструкція (тепломодернізація огороджуючих конструкцій) закладу загальної середньої освіти ЗОШ І-ІІІ ст. с. Підріжжя (кошторисна вартість об’єкта – 912,86 тис. грн.); будівництво дитячого майданчика в с.Пісочне (кошторисна вартість об’єкта – 90 тис. грн.). На завершальній стадії реалізація ще 2 перехідних проектів: реконструкція (тепломодернізація огороджуючих конструкцій) опорного освітнього закладу «НВК» ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія» смт Голоби (кошторисна вартість об’єкта – 571,42 тис. грн.); будівництво дитячого майданчика в с. Дубове (кошторисна вартість об’єкта – 89,97 тис. грн.).

В об’єднаних територіальних громадах району за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури ОТГ заплановано реалізувати 13 інвестиційних проектів.У 2019 році передбачено 13,1 млн. грн. субвенції для 6 ОТГ району. Станом на 01.11.2019 року освоєно 6,967 млн. грн. вищезазначеної субвенції, що становить 49,8 % до запланованого, та 38,2 тис. грн. коштів місцевих бюджетів. Будівельні роботи завершені по 8 об’єктах, а саме: капітальному ремонту шатрової покрівлі ЗОШ І-ІІІ ст. с. Старі Кошари; капітальному ремонту вулиці Бенделіані (від перехрестя з вул. Незалежності до перехрестя з вул. Мартинюка) в смт Голоби; капітальному ремонту покриття вулиці Воз’єднання в с.Байківці; капітальному ремонту покриття вулиці Дружба в с. Бруховичі; капітальному ремонту вул. Шевченка в с. Поворськ; реконструкції внутрішніх електричних мереж першого поверху загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня в с.Підріжжя; капітальному ремонту проїжджої частини вул. Нова в с. Підріжжя; капітальному ремонту харчоблоку ЗОШ І-ІІІ ступеня в с. Кричевичі.

За рахунок коштів перехідної субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів, спрямованих на розвиток охорони здоров'я в сільській місцевості у 2019 році заплановано реалізувати3 інвестиційні проекти, на що передбачено 20,3 млн. грн. субвенції. Кошти будуть спрямовані на: нове будівництво амбулаторії загальної практики сімейної медицини в с. Уховецьк, нове будівництво амбулаторії загальної практики сімейної медицини в с. Тойкут, нове будівництво амбулаторії загальної практики сімейної медицини в с. Дубове.

В рамках бюджетної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України» на завершальній стадії реалізація інвестиційного проекту, в результаті якого збудовано футбольне поле із штучним покриттям в Дубівській ЗОШ І-ІІІ ступенів». За рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на створення та ремонт існуючих спортивних комплексів при загальноосвітніх навчальних закладах всіх ступенів на завершальній стадії реконструкція спортивного майданчика для міні-футболу в ООЗ "Навчально-виховний комплекс "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - гімназія" смт Голоби. Крім того, за рахунок коштів перерозподілених залишків освітньої субвенції та місцевих бюджетів реалізовано інвестиційний проект, в результаті якого проведено реконструкцію футбольного поля зі штучним покриттям в ЗОШ І-ІІІ ст. с. Білин. Також у 2019 році за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво мультифункціональних майданчиків для занять ігровими видами спорту планується розпочати будівництво мультифункціонального майданчика для занять ігровими видами спорту на території філії ОНЗ "Люблинецька ЗОШ І-ІІІ ст." в с. Мощена.

Про стан фінансування соціальних виплат проінформувала начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Олена Давидович. Загалом профінансовані державні соціальні допомоги у розмірі 83527,9 тис. грн., фінансуються будинок сімейного типу та прийомні сім'ї у розмірі 944,1 тис. грн., профінансовані субсидії і пільги на придбання твердого палива та скрапленого газу – 5395,3 тис. грн. профінансовані пільги та субсидії на житлово-комунальні послуги 13888,4 тис грн.

В підсумку наради перший заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман ознайомив присутніх із заходам суспільно – політичного спрямування, що відбуватимуться в районі поточного тижня запросив до участі в них представників райдержадміністрації та районної ради, закликав представників райдержадміністрації максимально спрацювати над вирішення завдань поставлених перед структурними підрозділами та побажав усім вдалого, результативного робочого тижня.

Відділ з питань внутрішньої та інформаційної

політики апарату райдержадміністрації

Переглядів 822

Галерея зображень