Версія для друку
Середа, 18 грудня 2019 11:17

Керівництвом держави та Міністерства оборони України проводяться заходи

Керівництвом держави та Міністерства оборони України проводяться заходи щодо переходу до комплектування Збройних Сил України військовослужбовцями служби за контрактом. З цією метою удосконалюється система соціального захисту військовослужбовців, підвищується рівень їх грошового забезпечення, створюються умови для кар’єрного росту.

Щодо грошового забезпечення, так вже зараз військовослужбовці-контрактники, які проходять службу у аеромобільних військах та Військово-Морських силах отримують понад 12 000 гривень в місяць і більше.

Крім того, для всіх військовослужбовців передбачено ряд інших одноразових допоміжних виплат: матеріальна допомога для вирішення соціально-побутових проблем (від 12 000 гривень); грошова допомога на оздоровлення (від 12 000 гривень); грошова винагорода за підписання контракту (від 20 000 гривень), зразкове виконання службових обовۥязків та бездоганну військову дисципліну; грошова допомога при переїзді до нового місця служби (для військовослужбовця та членів їх сімей).

У місті Ковель та Ковельському районі відбір кандидатів на військову службу за контрактом до військових частин Збройних Сил України проводиться Ковельським об’єднаним міським військовим комісаріатом.

На військову службу за контрактом рядового, сержантського і старшинського складу приймаються громадяни України, які мають вищу, професійно-технічну або повну загальну середню освіту і не проходили строкової військової служби, а також військовозобов'язані, які не мають військових звань офіцерського складу, з відповідною освітою та спеціальною підготовкою віком від 18 до 60 років.

За довідками та більш детальною інформацією звертатись в Ковельський об’єднаний міський військовий комісаріат за адресою: м. Ковель, вул. Грушевського, 14, (тел. 0989473837).

З повагою,

Військовий комісар Ковельського об’єднаного

міського військового комісара підполковник                                                     С.ГЛАДУН

Переглядів 739