Версія для друку
Вівторок, 24 грудня 2019 10:14

Волинських школярів запрошують до Всеукраїнської Премії «Диво-дитина»

Волинських школярів запрошують до Всеукраїнської Премії «Диво-дитина»

У травні 2020 року Всеукраїнська премія «Диво-Дитина» 12-ий рік поспіль буде нагороджувати найталановитіших дітей нашої країни. За цей час ця премія стала найбільш очікуваною подією для дітей України і щороку визначає найобдарованіших представників підростаючого покоління, надаючи їм звання «Дитина року».

Кожен рік участь у премії беруть близько 3000 талановитих та обдарованих дітей з усіх областей України.

Для здобуття премії «Диво-Дитина» запрошуються діти віком від 4-х до 13 років (включно), які мають досягнення або відкриття у науко-технічній сфері, переможці та призери обласних, республіканських і міжнародних інтелектуальних ігор, шкільних олімпіад, спортивних або творчих змагань, фестивалів та конкурсів, діти, що зробили героїчний вчинок, а також мають феноменальну інтуїцію та пам’ять, володіють даром передбачення або чутливістю до енергетики та ін.

Премія вручається на основі експертної оцінки та за встановленими номінаціями дітям, які мають досягнення у науці, спорті, мистецтві; володіють унікальними розумовими або фізичними здібностями; дітям-ратівникам.

Номінації премії: «Найрозумніша дитина», «Найспортивніша дитина», Найтворча дитина», «Найдивовижніша дитина», «Найгероїчніша дитина».

Для участі у конкурсі необхідно подати наступні документи: 1) анкету учасника з фото, анкету можна завантажити на сайті Премії, за цим посиланням; 2) копії документів що підтверджують досягнення учасника (грамоти, дипломи, фото, статті з преси, відео/аудіо записи, сертифікати, тощо); 3) копію свідоцтва про народження. 

В анкеті учасника обов'язково зазначити номінацію в якій хоче взяти участь дитина. Участь відразу в декількох номінаціях, не допускається. Документи необхідно відправляти за адресою: Україна, 03186 м. Київ, вул. Авіаконструктора Антонова 5-б, офіс 712, ТОВ «ПРЕМІЯ «ДИВО-ДИТИНА».Подробиці на сайті www.divo-dutuna.com

Відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Переглядів 726