Версія для друку
П'ятниця, 27 грудня 2019 13:05

Відбулася нарада працівників клубних та бібліотечних установ району

27 грудня в центральній районній бібліотеці відбулася нарада працівників клубних та бібліотечних установ Ковельського району.

Участь у засіданні взяли перший заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман, начальник відділу культури Ковельської райдержадміністрації Тетяна Матяшук, керівники клубних установ, бібліотечні працівники.

Звертаючись до присутніх, перший заступник голови районної державної адміністрації Роман Кульцман подякував  працівникам клубних та бібліотечних установ району за плідну роботу, привітав всіх з Новорічними та Різдвяними святами. Роман Ярославович попросив і на далі займатися просвітницькою роботою,  спрямованою на духовне та культурне відродження нашої нації.

Далі, у рамках зустрічі, начальник відділу культури райдержадміністрації Тетяна Матяшук проаналізувала та підсумувала діяльність галузі культури району у 2019 році, котрий був насичений подіями, що мали місце у культурно – мистецькому житті Ковельщини, а також у повсякденній роботі працівників культури, звернула увагу присутніх на вдосконалення роботи як клубних, так і бібліотечних установ району, впровадження нових, сучасних методів для розвитку культурного життя району, а також побажала працівникам цієї сфери натхнення та успіхів у Новому році.

Також щирі слова вітань звучали від заслуженого працівника культури України, директора Ковельської районної централізованої бібліотечної системи, голови Ковельської районної профспілкової організації працівників культури Галини Божик.

Відділ з питань внутрішньої та інформаційної

політики апарату райдержадміністрації

Переглядів 775

Галерея зображень