Версія для друку
Середа, 22 січня 2020 09:02

22 січня – День Соборності України

Шановні земляки!

Щороку 22 січня ми відзначаємо національне свято – День Соборності України. У цей день у 1919 році проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки, який став важливим історичним кроком у віковічній боротьбі і мрії українців мати свою державу. Цей день є символом національного єднання, він стверджує нерозривний зв'язок між усіма поколіннями борців за волю і незалежність України, прагнення українців бути монолітною нацією.

Сьогодні, наша країна переживає нелегкі часи, коли знову доводиться відстоювати її територіальну цілісність та суверенітет, виборювати право на мирне життя, цивілізоване європейське майбутнє. Вшануймо ж мужніх, самовідданих патріотів, воїнів Збройних Сил України, добровольців, волонтерів, які захищають нашу державність на Сході України. Слава і вічна  шана героям, які віддали за це свої життя.

Шановні жителі Ковельщини, прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня Соборності України! Нехай кожен із нас зустріне це свято з відкритим серцем, бажанням  творити Українську державу в єдності, у  взаємоповазі й любові до всіх, для кого Україна, як матір – єдина, рідна і свята.

Миру вам, щастя і Божої Благодаті.

З повагою

Заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман 

Голова районної ради Андрій Броїло

Переглядів 694