Версія для друку
Четвер, 23 січня 2020 16:34

Відбулося засідання робочої групи

23 січня 2020 року в залі засідань райдержадміністрації  відбулося засідання робочої групи з легалізації роботи лісопильних об’єктів та ліквідації нелегального обігу деревини на території Ковельського району, утвореної відповідно до розпорядження голови райдержадміністрації від 14 січня 2020 року №14. Метою діяльності робочої групи є паспортизація пилорам, забезпечення раціонального використання лісових ресурсів району, наведення належного порядку з обліком деревини, попередження їх розкрадання і незаконного використання.

У засіданні взяли участь представники органів районної виконавчої влади, поліції,  податкової,  лісогосподарських підприємств та окремих організацій району.

В ході обговорення питань порядку денного було акцентовано увагу присутніх на основних завданнях робочої групи. Зокрема, наголошено на координації дій правоохоронних, контролюючих та інших державних органів та органів місцевого самоврядування в питанні легалізації роботи лісопильних об’єктів.

За підсумками засідання робочої групи прийнято протокольне рішення, згідно з яким керівникам правоохоронних і контролюючих органів рекомендовано забезпечити постійний моніторинг та привести у відповідність до чинного законодавства діяльність пилорам.

Відділ організаційної та інформаційної

 діяльності апарату райдержадміністрації

Переглядів 843

Галерея зображень