Версія для друку
Субота, 06 червня 2020 10:49

Шановні працівники засобів масової інформації!

Щиро вітаємо Вас з професійним святом — Днем журналіста.

Нині національний інформаційний простір є відкритим і доступним джерелом інформації. Саме Ви, представники засобів масової інформації, оперативно інформуєте краян про новини соціально-економічного, політичного та культурного життя району, області, про важливі події в нашій державі. 

На вас покладена важлива місія – стояти на сторожі демократії, професійно, самовіддано і чесно служити своїй справі, своєму народові на благо України.

У цей святковий для Вас день бажаємо міцного здоров’я, особистого щастя, сімейного благополуччя, цікавих тем, сміливих проектів і наполегливості в досягненні нових висот на професійній ниві. Самовіддане служіння обраній справі, доброта й милосердя, чуйність та щедрість душі винагороджуються вдячністю і повагою від жителів нашого району, яким Ви несете розраду й тепло, допомагаєте долати життєві труднощі, додаєте віри, впевненості у завтрашньому дні. Тому бажаємо Вам і надалі гідно представляти професію журналіста, не припиняти творчого пошуку та постійно самовдосконалюватися. Нехай з Вами будуть щирі друзі, а вдома оточують тепло і любов рідних людей!

Хай Бог дарує Вам і Вашим рідним добру долю. Хай Вас завжди супроводжують удача й творче натхнення!

З повагою,

заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман,

голова районної ради Андрій Броїло

Переглядів 597