Версія для друку
Вівторок, 11 травня 2021 17:20

Результати малої приватизації на Волині: до державного бюджету цьогоріч надійшло понад 4,8 млн гривень

З початку року в області регіональним відділенням Фонду державного майна України по Львівській, Закарпатській та Волинській областях оголошено 18 аукціонів з продажу об’єктів малої приватизації державної власності.

Відтак, за результатами аукціонів, проведених регіональним відділенням Фонду державного майна України по Львівській, Закарпатській та Волинській областях,  укладено 6 договорів купівлі-продажу. До державного бюджету надійшло понад 4,8 млн гривень. Загалом у проведених аукціонах з початку року взяли участь 46 учасників. Частина з оголошених аукціонів відбудеться у травні цього року.

Нагадаємо, що приватизація державної власності в Україні відбувається у відповідності з Законом України «Про приватизацію державної та комунальної власності». Згідно з цим законодавчим актом, до об’єктів малої приватизації належать ті, вартість активів яких згідно з даними фінансової звітності за останній звітний рік є меншою за 250 млн грн.

Дізнатися про актуальні аукціони на Волині можна на Телеграм-каналі на офіційній сторінці ФДМУ у Волинській області та на сайті ProZorro.Продажі. Перелік доступних для приватизації об’єктів в Україні, у тому числі на Волині,  доступний за посиланням https://privatization.gov.ua/mapa-ob-yektiv/.

За матеріалами Регіонального відділення Фонду державного майна України по Львівській, Закарпатській та Волинській областях

Управління інформаційної політики та цифрової трансформації облдержадміністрації

Переглядів 366