Версія для друку
Четвер, 04 листопада 2021 16:28

Нарада з духовенством щодо дотримання карантинних обмежень під час проведення богослужінь

Голова Ковельської  районної державної  адміністрації Ольга Черен спільно з головою Ковельської районної ради В’ячеславом Швораком, заступником голови районної ради Андрієм Броїлом та  за участі заступника начальника Ковельського районного управління поліції з превентивної  діяльності ГУНП  у Волинській області Вячеслава Мартинюка, 04 листопада 2021 року, провели зустріч з представниками релігійних громад Ковельського району з  питань вакцинації та дотримання карантинних обмежень  під час проведення богослужінь та поховань.

Очільниця району Ольга Черен висловила вдячність усім, хто прибув на нараду і закликала представників духовенства активніше долучатись до роз’яснювальної роботи щодо важливості вакцинування парафіян та запобігати поширенню фейкової інформації, а також забезпечити у храмах під час богослужінь носіння масок, дотримання дистанції і наявності дезінфікуючих засобів. Ольга Миколаївна зазначила, що районна влада відкрита до діалогу та співпраці з усіма представниками духовенства.

З огляду на стрімкий ріст захворюваності в Ковельському районі заступник начальника Ковельського районного управління поліції з превентивної  діяльності ГУНП  у Волинській області Вячеслав Мартинюк під час наради озвучив заходи щодо убезпечення проведення богослужінь та поховань померлих з неухильним дотриманням усіх карантинних вимог, а також координації спільних дій поліції з дотримання правопорядку.

В’ячеслав Шворак, голова Ковельської районної ради, також звернувся до керівників церков щодо важливості дотримання карантинних обмежень, задля збереження життя та здоров'я жителів Ковельщини.

У ході спілкування  керівники релігійних  конфесій підтримали  важливість дотримання карантинних обмежень і наголосили на необхідності допомоги влади та правоохоронних органів у забезпеченні контролю за дотриманням всіх карантинних обмежень, а також у проведенні лікарями ефективної інформаційної кампанії з протидії COVID-19 та надання дієвих рекомендацій хворим.

 

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 453

Галерея зображень