Версія для друку
Четвер, 04 листопада 2021 17:57

У Колодяжненській територіальній громаді обговорили шляхи покращення рівня вакцинації населення від COVID-19

Перебуваючи з робочим візитом у Колодяжненській територіальній громаді, Ольга Черен, голова Ковельської районної державної адміністрації, В’ячеслав Шворак, голова Ковельської  районної  ради спільно з Віталієм Кашиком, головою Колодяжненської  територіальної громади  провели зустріч з працівниками установ бюджетної сфери та депутатами сільської  ради.

Секретар Колодяжненської сільської ради Кухта Павло проінформував про стан вакцинації у громаді та заходи, що вживаються з метою збільшення числа щеплень серед населення.

Давайте згуртуємося і  покажемо, як спільно громадою можна протидіяти корона вірусу, адже досягнуті громадою результати вакцинації - це командна робота і розуміння того, що вакцинування — це наше майбутнє, зауважив керівник громади Віталій Кашик.

Звертаючись до присутніх, Ольга Черен закликала сторони максимально об'єднати зусилля задля підвищення охоплення щепленнями від COVID-19 населення громади. Інформація про важливість вакцинації має бути донесена у кожен населений пункт і до кожного його жителя. Вже зараз ми бачимо, як зростає щоденна статистика кількості захворювань на COVID-19 та летальних випадків.

 

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 450

Галерея зображень