Версія для друку
Понеділок, 08 листопада 2021 15:20

Дотримання карантинних  обмежень на контролі у влади

На території Волинської області  з 00 год. 00 хв. 8 листопада 2021 року  встановлено червоний рівень епідемічної небезпеки. Відтак,  важливо проконтролювати дотримання карантинних  обмежень усіма суб’єктами господарювання,  установами та жителями району.

Сьогодні, 8 листопада 2021  року, заступник голови Ковельської  районної  державної адміністрації Роман Кульцман, спільно з членами робочої групи з контролю за дотриманням санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм в закладах в складі представників органів місцевого самоврядування, правоохоронних та контролюючих органів, провели перевірки місць масового перебування людей на території Старовижівської  територіальної  громади.

Під час проведення перевірок зверталась увага на наявність сертифікатів про вакцинацію, дотримання маскового режиму, забезпечення  персоналу закладів засобами індивідуального захисту, дотримання індивідуальної дистанції між відвідувачами, розміщення інформаційних  матеріалів.

Також була проведена роз’яснювальна робота з персоналом щодо індивідуальних заходів профілактики та реагування у випадках виявлення симптомів захворювання серед працівників.

 

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

 

Переглядів 415

Галерея зображень