Версія для друку
Понеділок, 08 листопада 2021 16:35

Робочі поїздки у громади

8 листопада 2021 року заступник голови Ковельської райдержадміністрації Роман Кульцман, начальник управління гуманітарного розвитку Ковельської райдержадміністрації Ірина Ревейчук здійснили робочі поїздки  у Старовижівську селищну, Дубечненську, Сереховичівську сільські громади, де зустрілися з працівниками виконавчих апаратів селищної, сільських рад, керівниками бюджетних установ. 

Під час зустрічей керівники селищної, сільських рад проінформували про епідемічну ситуацію в громадах, запровадження додаткових протиепідемічних заходів, а також доповіли про роботу щодо вакцинації, яка проводиться серед населення.

«Ситуація з поширенням коронавірусу лишається складною. Б’ємо рекорди за кількістю пацієнтів а також летальних випадків. Сьогодні Волинська область вже  в  «червоній» зоні. Тож необхідно сповна використовувати наявні ресурси для збереження життя і здоров’я людей, – зауважив Роман Ярославович.

Також від сьогодні набирає чинності наказ МОЗ №2153 від 04.10.2021 року «Про затвердження Переліку професій, виробництв та організацій, працівники яких підлягають обов’язковим профілактичним щепленням», згідно з яким в державних органах, установах та організаціях зобов’язані відсторонити від роботи невакцинованих працівників, які підлягають обов'язковій вакцинації».

Заступник голови Ковельської райдержадміністрації Роман Кульцман  рекомендував головам та представникам громад звернути якомога більшу увагу на процес вакцинації населення та всіляко сприяти пришвидшенню її темпів.

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 393

Галерея зображень