Версія для друку
П'ятниця, 19 листопада 2021 13:05

Громадські організації, молодь та медіа Волині можуть долучитися до програм підтримки та грантів ЄС

ЄС запустив новий сайт для громадських організацій, молоді та медіа, на якому зібрана вся інформація про співпрацю між Європейським  союзом і країнами Східного партнерства: Україною, Азербайджаном, Білоруссю, Вірменією, Грузією та Республікою Молдова. Відтак, молодіжні, громадські організації та ЗМІ Волині можуть взяти участь у програмах ЄС щодо отримання грантів та стипендій.

Тут можна знайти останні новини, цікаві статті та практичну інформацію щодо проєктів, фінансованих ЄС. Контент доступний на восьми мовах: українській, азербайджанській, англійській, білоруській, вірменській, грузинській, російській та румунській.

Команда EU NEIGHBOURS east щодня моніторить більше сотні сайтів і платформ європейських проєктів, оперативно пише й розсилає свіжі новини в режимі реального часу.

Крім новин на сайті щодня з’являється безліч можливостей: грантів, стипендій, семінарів, конкурсів і тренінгів. Практичні статті з рубрики «Факти» допоможуть зрозуміти, як працюють програми ЄС та яким чином скористатися їхніми пропозиціями, наприклад, подати заявку на отримання гранту чи стипендії. Конкретні приклади можна знайти в рубриці «Історії».

Також на сайті представлено постійно оновлювану базу даних щодо ВСІХ проєктів ЄС на території країн Східного партнерства.

Платформа є дуже легкою в користуванні: ви можете здійснювати пошук та фільтрувати весь контент за країною, темою чи програмою.

Підписуйтесь на щоденну розсилку, аби нічого не пропустити. Її можна налаштувати відповідно до ваших потреб та інтересів.

За матеріалами сайту EUNEIGHBOURS east

Переглядів 554