Версія для друку
П'ятниця, 19 листопада 2021 16:39

Сьогодні, 19 листопада 2021 року, з робочим візитом на Ковельщині перебував Мстислав Банік, керівник із розвитку електронних послуг у Мінцифрі.

В рамках візиту Мстислав Банік відвідав пункт Команди підтримки Дії у м. Ковелі, який, для зручності громадян функціонує в центрі масової вакцинації населення по вул. Незалежності, 75.

Посадовця Мінцифри у його робочій поїздці супроводжувала заступник голови облдержадміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO)  Вікторія Левчук. На Ковельщині, у пункті Команди підтримки Дії Мстислава Баніка зустріли перший заступник голови Ковельської райдержадміністрації Галина Коляда, заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман, заступник голови Ковельської районної ради Андрій Броїло, Ковельський міський голова Ігор Чайка, представники медичної галузі.

Керівник із розвитку електронних послуг у Мінцифрі Мстислав Банік під час спілкування із відвідувачами центру масової вакцинації, представниками місцевих засобів масової інформації зазначив,  що команда Міністерства цифрової трансформації України спільно регіональними командами цифровізації України  відкриває офлайн-пункти допомоги з отримання COVID-сертифікатів в областях країни.

В ході зустрічі Мстислав Банік докладно і зрозуміло роз’яснив присутнім про те, як отримати сертифікат про вакцинацію у застосунку Дія та на порталі Дія. Поспілкувався із представниками районної та міської влади, подякував за докладені зусилля задля запуску пункту Команди підтримки Дії в Ковелі. Окремо відзначив роботу волонтерів, які щоденно надають консультації відвідувачам. Вкотре було наголошено на необхідності імунізації населення від COVID - 19.

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 437

Галерея зображень