Версія для друку
Середа, 08 грудня 2021 12:43

Вікіпедія проводить конкурс статей серед викладачів

До уваги волинських освітян – із 1 грудня до 28 лютого українська Вікіпедія проводить щорічний конкурс статей на теми шкільної програми «Вікіпедія для школи».

Щоб українські школярі, студенти, їхні батьки та педагоги могли отримати у Вікіпедії точну та перевірену інформацію на теми шкільної програми, громадська організація «Вікімедіа Україна» щорічно проводить конкурс «Вікіпедія для школи».

Хто може взяти участь: шкільні вчителі, університетські викладачі та всі охочі.

Конкурс проводиться у 9 категоріях: всесвітня історія, географія, зарубіжна література, інформатика, історія України, математика, українська література, українська мова та фізика.

Для участі у конкурсі необхідно зареєструватися в українській Вікіпедії та заповнити анкету. В період з 1 грудня 2021 до 28 лютого 2022 учасники створюють чи поліпшують статті зі списку пропонованих статей.

За результатами оцінювання журі-організатори нагородять переможців цінними призами, а всі активні учасники зможуть отримати сертифікати участі та пам’ятні сувеніри.

Детальніше про ці та інші умови конкурсу – на сайті shkola.wikimedia.org.ua.  

До слова, 9 грудня, 11 січня та 10 лютого ГО «Вікімедіа Україна» проведе навчальні вебінари із основ редагування Вікіпедії, а також заплановані сесії відповідей на запитання учасників для педагогів та усіх охочих взяти участь у конкурсі.

Управління інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Переглядів 316