Версія для друку
Середа, 08 грудня 2021 15:35

До уваги власників місць видалення відходів!

Відповідно  до постанови Кабінету Міністрів України від 03.03.1998 №1216 «Про затвердження Порядку ведення реєстру місць видалення відходів», з метою посилення контролю за екологічним станом місць видалення відходів, оцінки їх впливу на навколишнє природне середовище і здоров’я людини, на кожне місце видалення відходів (МВВ) складається спеціальний паспорт, у якому зазначається найменування і код відходів, їх кількісний та якісний склад, походження, а також технічні характеристики і відомості про методи контролю та безпечної експлуатації.

Спеціальний паспорт складається власником МВВ.

Паспорти МВВ підлягають щорічному перегляду за результатами спостережень, контрольних замірів, додаткових робіт тощо і погоджуються обласними державними адміністраціями.

Просимо власників місць видалення відходів, які внесені до реєстру МВВ (https://voladm.gov.ua/article/restr-misc-vidalennya-vidhodiv/) переглянути дані, та оновити наявні паспорти.

Власникам МВВ, які відсутні у реєстрі, необхідно розробити спеціальні паспорти відповідно до зазначеної вище постанови.

Наголошуємо, що паспорти, погоджені з територіальними органами Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області, необхідно подати на затвердження Управлінню екології та природних ресурсів облдержадміністрації.

Управління екології та природних ресурсів

Волинської облдержадміністрації

Переглядів 312