Версія для друку
П'ятниця, 24 грудня 2021 12:03

Засідання робочої групи з питань перевірки експлуатації закладів соціальної сфери

Заступник голови Ковельської  районної державної  адміністрації Роман Кульцман, сьогодні 24 грудня 2021 року, провів засідання робочої групи з питань перевірки експлуатації закладів соціальної сфери недержавного сектору Ковельського району.

Роман Ярославович зазначив, що сьогоднішнє засідання робочої групи ініційоване у зв’язку з пожежею, яка сталася в будинку для літніх людей у м.Дніпрі. Щоб запобігти подібним ситуаціям в районі необхідно терміново провести перевірки всіх будинків недержавної  власності, в яких проживають люди похилого віку, на предмет готовності безпечного їх функціонування у осінньо-зимовий період 2021-2022 років.

Так, як згідно державних будівельних норм дозволяється  допуск до експлуатації  лише тієї будівлі, де є працююча система димовидалення, справні пожежні гідранти та діюча система оповіщення про пожежну небезпеку, власникам закладів соціальної сфери недержавного сектору, потрібно відповідально поставитись до виконання будівельних норм і подбати про пожежну безпеку свого об’єкта, - зазначив голова робочої групи.

 

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 337

Галерея зображень