Версія для друку
Субота, 22 січня 2022 08:35

Шановні жителі Ковельщини!

Щиро вітаємо Вас зі святом нашого єднання - Днем Соборності України! Соборність – це не тільки об’єднання  українських земель, це передусім об’єднання української нації, розуміння того, що майбутнє України можливе лише за умови духовної і політичної єдності та  злагоди.

Двадцяте століття залишило нам  у спадок значимі події, які віддаляючись, не втрачають своєї актуальності, а з часом,  потребують глибокого   оцінювання  історичного досвіду боротьби за свободу, незалежність і  державність. До таких подій належить 22 січня 1919 року - день ухвали Акта злуки Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки. 

Ця подія ознаменувала собою здійснення віковічних мрій багатьох поколінь українців. Адже соборність нашої держави означає цілісність нашої землі та єдність прагнень на шляху до розбудови квітучої і заможної України.

Нехай Ваші серця будуть сповнені гордістю за нашу державу, прагненням до єднання та порозуміння, а джерело віри, надії та любові до України буде невичерпним. Спільними зусиллями ми збережемо, розбудуємо та уславимо нашу єдину Україну!

Ми разом! Ми – великий український народ!

Бажаємо Вам і Вашим рідним міцного здоров’я, спокою та злагоди, миру, щедрої долі, успіхів у справах та починаннях заради процвітання рідної України та її народу.

Слава Україні! Героям Слава!

 

З повагою,

Ольга ЧЕРЕН, голова Ковельської районної державної адміністрації

В’ячеслав ШВОРАК, голова Ковельської районної ради

Переглядів 402