Версія для друку
Вівторок, 25 січня 2022 18:31

Мінцифри презентувало новий освітній курс «Безбар’єрна грамотність»

В українському суспільстві існує комплекс обмежень для різних груп у можливостях безбар’єрного доступу до інфраструктури, транспорту, зайнятості, освіти, отримання публічної інформації, послуг із боку держави та бізнесу тощо.

Новий курс на Дія.Цифрова освіта ознайомить глядачів з основними принципами безбар’єрності на прикладі повсякденних життєвих ситуацій. Наприкінці 2021 року Міністерство цифрової трансформації презентувало новий освітній курс «Безбар’єрна грамотність».

Про що курс?

що таке безбар’єрністьщо саме спричиняє бар’єрикого стосується безбар’єрністьчому варто уникати стереотипів та упередженьчи готові українці долати бар’єричому ми як суспільство потребуємо безбар’єрностічому безбар’єрність — це спільна справа

Безоплатно подивитися курс можна буде на порталі Дія.Цифрова освіта за посиланням – https://osvita.diia.gov.ua/courses/barrier-free-literacy.

Курс Міністерства цифрової трансформації України створено в межах ініціативи першої леді Олени Зеленської в партнерстві з радницею-уповноваженою Президента України з питань безбар’єрності, ГО «Безбар’єрність», представниками громадянського суспільства та експертами за підтримки проєкту ПРООН «Права людини для України», що фінансується Міністерством закордонних справ Данії.

За інформацією Міністерства розвитку громад та територій України

Управління інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Переглядів 404