Версія для друку
Середа, 02 лютого 2022 08:14

У Люблинецькій територіальній громаді відкрито амбулаторію

У рамках програми Президента України «Велике будівництво», 1  лютого 2022 року, в селищі Люблинець Ковельського району, відкрито новозбудовану амбулаторію загальної практики сімейної медицини. Будівництво амбулаторії проведено за кошти субвенції з державного бюджету, спрямованої на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості за умовами співфінансування з селищним бюджетом.

Голова Ковельської райдержадміністрації Ольга Черен спільно з  заступником голови Ковельської районної ради Андрієм Броїлом, першим заступником голови Волинської обласної ради Юрієм Поліщуком, медичним директором Центру ПМСД Олегом Кубаєм, взяли участь у визначній для району події - відкритті  новозбудованої  Люблинецької амбулаторії загальної практики сімейної медицини.

Відтепер амбулаторія обслуговуватиме мешканців 9 населених пунктів Люблинецької територіальної громади. У новій амбулаторії облаштовані кабінети для сімейних лікарів, кімнати для персоналу, кабінет профілактичних щеплень. Загалом амбулаторія дуже простора та доступна для людей з інвалідністю. Також амбулаторія отримали новий автомобіль - це ще один крок наближення медицини до людей, адже сімейний лікар матиме можливість оперативно здійснювати виїзди до пацієнтів.

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 525

Галерея зображень