Версія для друку
Середа, 09 лютого 2022 09:37

В Україні триває всеукраїнська інформаційно-просвітницька кампанія «ДЛЯ ДІТЕЙ суспільство без бар’єрів»

У січні-лютому 20202 року проходить другий етап інформаційної кампанії «ДЛЯ ДІТЕЙ суспільство без бар’єрів», який передбачає інформування про підтримку родин в складних життєвих ситуаціях. Перший етап кампанії реалізовувався в Україні у листопада-грудні 2021 року та мав на меті інформувати населення щодо зменшення супротиву суспільства до дітей з особливими освітніми потребами.

Нагадаємо, мета кампанії – продемонструвати, що тільки через розбудову інклюзивного та безбар’єрного суспільства можна створити належні умови для розвитку кожної дитини, а також забезпечити її включення в активне життя навчального закладу, громади та суспільства.

Інформаційну кампанію «Для дітей суспільство без бар’єрів» розроблено проєктом «Супровід урядових реформ в Україні» (SURGe) у співпраці з Радницею – уповноваженою Президента з питань безбар’єрності, Радницею – уповноваженою Президента з прав дітей і дитячої реабілітації та МОН.

Відтак, у рамках зазначеної інформаційно-просвітницької кампанії пропонуємо переглянути відеоролик та долучитися до кампанії щодо розбудови безбар’єрного простору.

Переглядів 360