Версія для друку
Понеділок, 14 лютого 2022 12:52

Опалювальний сезон: як населення Волинської області купувало дрова у держлісгоспах

Хоча опалювальний сезон 2021-2022 іще триває, проте вже можна підбити перші підсумки, так як найактивніший період у плані придбання населенням дров паливних уже позаду. Попередньо у держлісгоспах області спільно з керівниками громад підрахували баланс-потребу у дров’яній деревині для населення.

Згідно з отриманими у результаті даними, загалом було попередньо заявлено про потреби мешканців сіл та селищ Волині у загальному об’ємі 44,3 тис. м3 дров паливних. Станом на сьогодні, державні лісогосподарські підприємства для населення уже поставили 32 тис. м3. Середня реалізаційна ціна становить 475 грн за м3. Більше звернень та замовлень від громадян поки не надходило.

Крім цього, фізичним особам на опалення відпущено 1,3 тис. м3 тирси.

Держлісгоспи області також з власної ініціативи забезпечували дровами паливними родини вразливих категорій громадян. Варто зазначити, що дрова паливні для жителів громад реалізуються за значно нижчими цінами, ніж для промислових підприємств. Зокрема,  дрова паливні можна придбати безпосередньо у ДП «Ковельське лісове господарство».  За детальною інформацією звертатись у робочі дні з 8.00 – 17.00 год. за телефоном 0639072519 (контактна особа: Лисюк Мирослава). Також контакти відповідальних осіб та орієнтовні ціни дров паливних, на цей опалювальний сезон, розміщені на офіційному вебсайті управління у розділі «Заготівля та реалізація дров паливних».

Волинські лісівники бажають затишку вашим оселям.

 

Прес-служба Волинського ОУЛМГ

Переглядів 350