Версія для друку
Середа, 16 лютого 2022 14:50

На Ковельщині вперше відзначили  День єднання  

Указом Президента України №53/2022 від 14 лютого 2022 року 16 лютого 2022 року оголошено Днем єднання.Сьогодні, 16 лютого 2022  року, вперше в м.Ковель на площі Героїв Майдану, очільники та представники районної та міської влади, працівники установ, організацій міста, правоохоронних органів, духовенство, студенти, громадські активісти, місцеві жителі відзначили День єднання урочистим підняттям учнями Волинського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні Державного Прапора України та виконанням Гімну України під музичний супровід Ковельського народного аматорського муніципального оркестру.

Очільники районної  влади подякували  всім хто  сьогодні разом із усією Україною відзначає  День єднання.  

«Сьогодні Україна переживає тривожні часи. Мужні воїни боронять наші землі від ворога. Біля наших кордонів чорними зграями клубочаться війська загарбника, намагаючись посіяти страх і паніку серед жителів України. Але, як і завжди в тяжкі хвилини, у часи, коли нам загрожує небезпека, українці не впадають у відчай, не здаються, а гуртуються, об’єднуються у спільній боротьбі за непохитний суверенітет нашої держави. Ми любимо свою Україну і будемо боротися до кінця за її незалежність. А це свято – символ того, що перед будь-якими проблемами, перед обличчям ворога ми стоїмо одним цілим, однією силою і однією країною. Наша міць – саме у єдності. Пам’ятаймо про це і бережімо нашу Україну. Слава Україні!»,  – звернулась до присутніх Ольга Черен, голова Ковельської районної державної адміністрації.

У цей час підняли український стяг та виконали Державний Гімн України у всіх  територіальних громадах, закладах освіти,  установах, підприємствах та організаціях Ковельського району.

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

 

Переглядів 500

Галерея зображень