Версія для друку
Четвер, 17 лютого 2022 18:24

Прикордонники та місцеві жителі Ковельського району власними силами посилюють кордон

Голова Ковельської районної державної  адміністрації Ольга Черен, голова Ковельської районної ради В`ячеслав Шворак, заступник голови  районної ради Андрій Броїло,  спільно з командиром  Луцького прикордонного загону  полковником Сергієм Лозінським,  заступником начальника прикордонного Волинського загону з озброєння і техніки Романом Косміним, 17 лютого 2022 року, взяли участь в акції «В єдності наша сила!», ініційованої керівником прикордонного підрозділу Волинського загону Андрієм Ковальчуком.

Прикордонники зазначили, що на сьогоднішній день ситуація на кордоні контрольована,  але пильності вони  не втрачають і  в разі чого готові дати відсіч.

До роботи разом із прикордонниками стали  представники  влади, силовики, аграрії, а також небайдужі жителі громад.  Щоб підвищити свою оборонну спроможність, готовність, у разі бойового конфлікту з боку країни агресора, люди з чіткою громадською позицією, об’єднавши свої сили заради недоторканості кордонів нашої держави,  облаштовували фортифікаційні  споруди, додаткові місця несення служби,  встановили укріплення для важкої техніки, укриття з шин та мішків з піском, а також розгорнули наметове містечко.

Ворог має знати - українці ніколи не здаються і той, хто зазіхне на нашу землю, отримає гідну відповідь. Наша сила – в єдності!

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 656

Галерея зображень