Версія для друку
Субота, 19 лютого 2022 23:17

Герої не вмирають - вони вічно живуть у наших серцях!

Шановні земляки! 20 лютого, разом з народом України, ми будемо вшановувати пам’ять Героїв Небесної Сотні – хоробрих, самовідданих патріотів нашої держави, які віддали свої життя за право жити у незалежній,  демократичній та суверенній країні.

Революція Гідності змінила свідомість мільйонів людей, які постали проти несправедливості, диктатури, за свободу слова і вибору, за гідність кожного громадянина. Тоді нас об’єднала любов до рідної землі та бажання збудувати по-справжньому вільну країну.

Щиро дякуємо жителям Ковельщини, учасникам Революції Гідності, які виявили патріотизм, свідому громадянську позицію і доклали  чимало зусиль заради кращого майбутнього нашої держави.

Сьогодні, коли сили війни в особі російських агресорів погрожують зруйнувати наш спільний дім, наші спільні мрії про європейське майбутнє для нинішнього і прийдешніх поколінь, помисли і дії кожного українця мають бути такими ж, як у Героїв Майдану, Героїв Революції Гідності, героїчних захисників і захисниць України, які боронять рідну землю, не шкодуючи сил і навіть життя.

Наша сила – у єдності! З нами демократична європейська і світова спільнота! Україна переможе!

 Вічна і світла пам’ять Героям, шана і підтримка їхнім сім’ям, миру і процвітання нашій державі!

Слава Україні! Героям Слава!

 

З повагою,

Ольга Черен, голова Ковельської районної державної адміністрації

В’ячеслав Шворак, голова Ковельської районної ради

Переглядів 556