Версія для друку
Понеділок, 21 лютого 2022 17:13

Задля безпеки громадян!

Рятувальники вкотре інформують громадян щодо ймовірних небезпек у власних оселях, так 21 лютого, щоб попередити пожежі та інші надзвичайні ситуації, працівники Ковельського районного управління та 16 державної пожежно-рятувальної частини 2 ДПРЗ  ГУ ДСНС України у Волинській області, провели відпрацювання з метою навчання правил пожежної безпеки житлового сектору села Текля,  Дубечненської  територіальної громади, Ковельського району.

Особливу увагу звернули на дотримання правил пожежної безпеки у побуті, а саме було доведено заходи безпеки під час використання  електронагрівальних приладів та пічного опалення, про небезпеку замикання та перенавантаження електропроводів. Розповіли про першочергові дії при виникненні пожежі, повідомили невтішну статистику пожеж  в області, основні причини їх виникнення та про загибель на них громадян.

Також наголосили на безпеці дітей.  Вкотре нагадали про небезпеку нестійкої криги у період танення.

Під час відпрацювання було звернено увагу на одиноких осіб, багатодітні сім’ї та осіб, що опинилися в складних життєвих ситуаціях.

В ході відпрацювання всім громадянам було вручено пам’ятки про заходи пожежної безпеки та проведено відповідні інструктажі.

Ковельське районне управління ГУ ДСНС України у Волинській області

Переглядів 302

Галерея зображень