Версія для друку
Понеділок, 21 лютого 2022 18:46

Стартував ремонт на автошляху М-07 неподалік КПП «Ягодин»

Сьогодні стартували ремонтні роботи на автодорозі М-07 Київ – Ковель – Ягодин (на м. Люблін) на 10-кілометровій ділянці, що слугує підїздом  до міжнародного пункту пропуску «Ягодин» – «Дорогуськ» на українсько-польському державному кордоні.

Дорожники працюють поблизу села Римачі і рухаються у напрямку Любомля. Фрезерують зношене дорожнє покриття лівого проїзду та проводять земляні роботи.

Підрядник – ТзОВ "Луцькавтодор-Сервіс".

На ділянці, що ремонтується, рух транспорту з КПП «Ягодин»  в сторону Любомлям.Любомль здійснюється однією смугою, тож водіям варто бути обачними та уважно стежити за дорожніми знаками.

Автодорога М-07 Київ – Ковель – Ягодин (на м. Люблін) є однією із найважливіших транспортних артерій Волинської області. Цей автошлях суміщається з транспортним коридором Балтійське море – Чорне море, є частиною міжнародної автомагістралі Е373 і забезпечує рух транзитного транспорту до міжнародного пункту пропуску "Ягодин" (Україна) – «Дорогуськ» (Республіка Польща).

Найбільший трафік автошляхом М-07 у межах Волині спостерігається на ділянці Ковель – Ягодин, саме її активно розбудовуємо, доводячи до параметрів І категорії.

Нагадаємо, що на М-07 у 2019-2020 роках завершено реконструкцію на двох об’єктах-довгобудах загальною протяжністю 7,5 км (ділянки км 447 – км 451 та км 478 – км 482).

Торік у рамках реконструкції підвищили категорію ще 3 км цієї міжнародної дороги) між селами Довгоноси та Старі Кошари (км 451 – км 454). Там збудували новий проїзд та відновили дорожнє покриття на існуючому. Роботи на об’єкті будуть завершені у поточному році.

У 2022 році плануємо провести реконструкцію 7 км автошляху М-07 між населеними пунктами Руда і Хворостів (км 471 – км 478) та відновити понад 18 км «варшавки» на ділянці Любомль – Ягодин у рамках поточного середнього ремонту (км 487 – км 505).

Водночас виготовляємо проєктно-кошторисну документацію на реконструкцію ще 17 км цього міжнародного автошляху на відтинку Старі Кошари – Руда (км 454 – км 471).

До реалізації цього амбітного плану сьогодні приступили.

Працюємо далі…

Переглядів 316

Галерея зображень