Версія для друку
Четвер, 03 березня 2022 16:42

Про пенсії та грошові виплати на Волині в умовах воєнного стану

За інформацією Головного управління Пенсійного фонду України у Волинській області, станом на 3 березня вже здійснено 34% виплат від місячної потреби. Всі пенсії, субсидії та грошові допомоги у березні будуть виплачені вчасно.

Волиняни, які знаходяться на своєму постійному місці проживання: очікуйте свої пенсію, соціальні виплати, субсидії вдома, або можете забрати її у відділенні Укрпошти. Перевірити роботу відділень Укрпошти у своєму населеному пункті можна за посиланням: https://offices.ukrposhta.ua/.

 Волиняни або мешканці інших областей, які перебувають зараз на території Волині, дійте згідно інструкції:

 зателефонуйте до Контакт-центру Укрпошти за номером телефону 0 800 300 545 та оберіть кнопку 2 – розділ «Пенсії, соціальні виплати та субсидії» (усі дзвінки безкоштовні);

або до Пенсійного фонду України за номерами телефонів, які розміщені за посиланням https://www.facebook.com/pfu.gov.ua, можете передати інформацію через електронний кабінет.

За номером телефону 0800 300 545 (кнопка 2) повідомте про необхідність отримання пенсії, грошової допомоги за іншою адресою та наступну інформацію:

 ПІБ одержувача

 адресу отримання пенсії до березня 2022 року

 паспортні дані

 свій номер телефону

 спосіб отримання виплати

нову адресу доставки.

Якщо ви отримуєте пенсію або грошову допомогу поштовим переказом, повідомте оператору додатково код переказу, який отримали в смс-повідомленні.

Ваші кошти будуть виплачені за заявленою адресою проживання протягом декількох днів.

Попередня

Переглядів 313