Версія для друку
Субота, 05 березня 2022 21:43

Результати роботи Координаційного центру Волині за 5 березня 2022 року

Координаційним центром при Волинській обласній військовій адміністрації сьогодні, 5 березня 2022 року, опрацьовано 60 звернень.

Результати роботи Координаційного центру Волині за 5 березня 2022 року:

Область прийняла 10 вантажівок з різноманітною гуманітарною допомогою загальною вагою 70 тонн.

Відправили 3 багатотонні вантажі гуманітарної допомоги (продовольство, одяг, взуття, предмети гігієни та першої необхідності) на Житомирщину та Київщину.  Серед іншого – також і медичні засоби (перев’язувальний матеріал, знеболюючі та кровоспинні препарати, ліки для дітей, антисептики, шприци, медичні рукавиці, розчини для ін'єкцій).

Окремо забезпечили потреби у радіостанціях та матеріалах для відновлення електропостачання військові підрозділи.

Забезпечили паливно-мастильними матеріалами вантажівки для доправлення гуманітарної допомоги. 

Сформовано для відправлення з різних залізничних станцій області 7 вагонів: борошно – 55 тонн, картопля і овочі – 170 тонн, 5 піддонів з одягом та взуттям, 8 піддонів з консервацією, 80 тонн круп та інших продуктів харчування. Понад 20 тонн – побутової хімії.

Загалом в області вже розселено понад 6 тисяч вимушено евакуйованих. Кількість місць для поселення збільшили до 7 тисяч.

60 звернень опрацьовано колцентром. Пропонувалася: міжнародна допомога з Польщі; гуманітарна, фінансова та індивідуальна допомога громадянам; здача крові донорами; заявлялась потреба пасажирських перевезень по території України та за кордоном; надано консультації та роз’яснення громадянам з різних питань. Всього станом на 05 березня опрацьовано 456 звернень, з них виконано 78%.

Переглядів 314