Версія для друку
Неділя, 24 квітня 2022 09:19

Нехай великодній дзвін сповістить кожного українця і увесь світ про Воскресіння Христа та ознаменує прийдешню перемогу України

Христове Воскресіння - величне свято, яке єднає усіх християн у твердій вірі, що життя сильніше над смертю, а світло завжди перемагає темряву.

Тому нехай цей день ще більше утвердить віру в перемогу українського народу над ворогом. Адже навіть у найтяжчі періоди своєї історії нам завжди вдавалося зберегти незламність духу, традиції предків та Христову віру.

Цьогоріч Христове Воскресіння українці змушені зустрічати під звуки сирен, зі зброєю в руках, у підвалах та бомбосховищах або ж поза межами рідних домівок.

Тож щирі вітання з Великоднем та слова особливої вдячності адресую нашим Захисникам, завдяки яким сьогодні тут, на Волині, ми маємо можливість зустріти це величне свято у відносній безпеці.

Бажаю усім міцної віри, незгасної надії, миру, любові та Божої благодаті. Нехай великодній дзвін сповістить кожну волинську родину, кожного українця та увесь світ про світле Христове Воскресіння і ознаменує прийдешню перемогу України.

З Великоднем, зі світлим Христовим Воскресінням!

Слава Україні! Героям Слава!

Голова обласної державної адміністрації Юрій Погуляйко

Переглядів 497