Версія для друку
Понеділок, 09 травня 2022 15:47

На Ковельщині вшанували фронтовиків

Пам’ятаючи про минуле, суспільство будує майбутнє. З нагоди  Дня пам’яті та примирення і 77-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні начальник Ковельської районної військової адміністрації Ольга Черен, голова районної ради В’ячеслав Шворак, керівники органів місцевого самоврядування району відвідали ветеранів-фронтовиків.

На Ковельщині їх залишилося небагато, а саме — Петро Манелюк з с. Молодіївка,  Яків Чуль з с. Білашів, Федір Рудюк з с. Вербка, Іван Турик з с. Ситовичі, Василь Чалайдюк та Наканор Никончук з с. Поворськ,  Костянтин Чесноков з смт Шацьк, Анастасія Романюк з с. Дубечне, Степан Борисюк, Микола Волянюк, Микола Здихальський, Микола Шум з м. Ковеля.  У той страш­ний час вони воювали проти нацизму, виборовши перемогу. Проте сивочолі фронто­вики ніколи не думали, що житимуть в період, коли уже їх нащадки бороти­муться проти рашизму.

На знак пошани представники влади подарували ветеранам квіти та  подарунки і бажали ще багато щедрих літ прожити у здоров’ї, благополуччі, увазі близьких та рідних. В свою чергу ветерани з радістю приймали вітання, втирали непрохані сльози від спогадів про далекі фронтові роки та побратимів, дякували за увагу і щиро бажали Україні миру, адже знають, якою дорогою ціною доводиться його здобувати.

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій з

громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 508

Галерея зображень