Версія для друку
Понеділок, 30 травня 2022 16:45

Працівниками Ковельського районного управління проведено інструктаж з безпеки для працівників закладу дошкільної освіти

30 травня в закладах дошкільної освіти № 11 та № 12 м. Ковеля рятувальники спільно з представниками Ковельських територіальних курсів ЦЗ та БЖД та представниками Управління освіти Ковельської міської ради провели комплексний інструктаж з безпеки для трудових колективів закладів.

Рятувальники наголосили присутнім на особливостях роботи дошкільних закладів у період воєнного стану, та про посилену увагу до власної  безпеки та безпеки дошкільнят.

Зокрема говорили про дії у випадку сигналу «Тривога», «Увага всім!», організацію та контроль проведення евакуації з приміщень закладу до наявних укриттів.

Нагадали про обов’язкову наявність тривожних валізок та їх наповнення, звернули увагу на стан захисних споруд, та їх придатність для перебування людей.

Присутнім продемонстрували використання вогнегасника, та гасіння імітованої пожежі, нагадали основні правила та вимоги пожежної безпеки, відповіли на запитання, та провели тренувальну евакуацію.

Також наголосили на діях у разі виявлення вибухонебезпечного предмету, говорили про мінну безпеку, та про алгоритм дій у разі виникнення різного роду надзвичайних ситуацій, особливо у реаліях сьогодення.

Ковельське районне управління ГУ ДСНС України у Волинській області

Переглядів 352

Галерея зображень