Версія для друку
Понеділок, 06 червня 2022 09:10

6 червня в Україні відзначається День журналіста

6 червня в Україні відзначається День журналіста – професійне свято журналістів, кореспондентів і репортерів. Журналіст – дуже відповідальна і небезпечна професія навіть у мирний час. А під час війни багато журналістів ризикують життям, щоб показати світу правду про страшні злочини загарбників і героїчну боротьбу народу, що відстоює свободу та незалежність. 

В умовах повномасштабної російської агресії українські журналісти перетворилися на справжніх воїнів, які мужньо тримають інформаційний фронт. Журналістика є однією з важливих підвалин, на яких ми будуємо демократичну державу та утверджуємось як сучасна європейська нація. Представники цієї сфери не творять матеріальних цінностей, але саме вони, великою мірою, формують свідомість громадян, плекають ідею національної єдності, яка, переконані, допоможе народу України вистояти і здобути перемогу над ворогом, а згодом – відбудувати зруйновані села і міста, відродити економіку країни.

Із Днем журналіста вас, дорогі друзі!

Нехай і надалі ваше відкрите, щире і правдиве слово слугує утвердженню добра і справедливості. Творчого вам натхнення, нових досягнень у професійній діяльності, що стала вашим життєвим покликанням, справою усього життя! Міцного здоров'я, добра,  достатку вам і вашим родинам!

Перемоги, миру і щасливої долі рідній Україні!

З повагою

Ольга Черен, начальник Ковельської військової адміністрації

В’ячеслав Шворак, голова Ковельської районної ради

Переглядів 375