Версія для друку
П'ятниця, 17 червня 2022 17:12

Привітали медичних працівників напередодні професійного свята

Традиційно, у третю неділю червня, в Україні вшановують медичних працівників – представників нелегкої і, водночас, надзвичайно потрібної людям професії, від титанічної праці яких залежить здоров’я кожної людини і суспільства в цілому.

Цьогоріч свято людей у білих халатах, як шанобливо називають фахівців медицини, затьмарене російською агресією проти України. Чимало медиків з перших днів війни мужньо виконують свій професійний і військовий обов’язок у лавах Збройних Сил України та підрозділах територіальної оборони, рятують  наших воїнів на полі бою, в госпіталях, надають необхідну медичну допомогу мирним жителям у зоні бойових дій. З подвійною енергією та самовіддачею  працюють  медики в тилу, також наближаючи омріяну перемогу над ворогом. Тож попри воєнний стан, ці самовіддані люди заслуговують на свято і визнання громадськості.\Сьогодні, 17 червня 2022 року, відбулись урочистості в колективі Ковельського МТМО, знаному на Волині та за її межами завдяки вагомим досягненням у розвитку охорони здоров’я.  На початку  заходу його  учасники вшанували хвилиною мовчання військовослужбовців та медиків, які загинули,  захищаючи свободу і незалежність України від російських загарбників, а також безневинно загиблих мирних співвітчизників.

З нагоди свята медпрацівників щиросердечно привітали начальник Ковельської районної військової адміністрації Ольга Черен, голова Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак, Ковельський міський голова Ігор Чайка, генеральний директор МТМО Валентин Вітер, начальник управління культури, молоді, спорту та туризму виконавчого комітету міської ради Андрій Мигуля, представники духовенства, які адресували слова щирої  вдячності медикам громади  за сумлінну, високопрофесійну працю та активну громадянську позицію, що виявляється в матеріальній і моральній підтримці Збройних Сил України. Кращих медпрацівників, за традицією, нагороджено почесними відзнаками Міністерства охорони здоров’я України,  обласної, районної та міської влади.

Ковельські аматори сцени подарували музичні вітання, сповнені патріотизму і непохитної віри у те, що Україна переможе.

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 428

Галерея зображень