Версія для друку
Понеділок, 20 червня 2022 17:47

У Ковельському та Камінь-Каширському районах визначать лісові масиви для збору дикоросів

Про це за результатами засідання Ради оборони області 20 червня 2022 року повідомив начальник обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко.

Нагадаємо, за проханням військовим у цих районах діє заборона на відвідування лісів. Два тижні тому це питання вже розглядали і вирішили визначити лісові масиви лише у Луцькому та Володимир-Волинському районах, у яких можливий збір ягід та грибів.

Сьогодні під час засідання Ради оборони області ще раз обговорили з військовими можливість для місцевого населення Камінь-Каширського та Ковельського районів відвідувати лісові масиви для збору дикоросів.

«Детально обговоривши усі обмеження з військовими, було вирішено дозволити місцевому населенню у Камінь-Каширському та Ковельському районах збір дикоросів у визначених лісових масивах. Для цього районним військовим адміністраціям доручено узгодити  і визначити із військовим командуванням ліси, де можна буде збирати гриби та ягоди. Про ці місця населення проінформує місцева влада, якій необхідно провести інформаційно-роз’яснювальну роботу», - повідомив Юрій Погуляйко на сторінці у Фейсбуці.

Переглядів 282