Версія для друку
Четвер, 23 червня 2022 08:59

Шановні державні службовці Ковельщини, щиро вітаємо Вас з професійним святом!

Шановні державні службовці Ковельщини, щиро вітаємо Вас з професійним святом!

Державний службовець – це особлива професія та нелегка праця, яка потребує бажання служити людям та справжньої відданості своїй справі! І тільки професіоналізм та ініціативність, патріотизм та сумлінна праця, старанне ставлення до справи та моральна відповідальність перед суспільством можуть бути запорукою успішного майбутнього нашої держави!

Саме на Вас покладається велика відповідальність у вмінні реагувати на непрості виклики сьогодення. Знання і сумлінне ставлення держслужбовців до виконання обов’язків є стійкою опорою у справі захисту громадян та добробуту держави.

Щиро дякуємо Вам за високий професіоналізм та готовність до змін на службі народу України! Нехай Ваші дії будуть мудрими, а щоденна робота викликає повагу та довіру громадян!

З особливим теплом хочеться подякувати за сумлінну та наполегливу працю  і ветеранам, які більшу частину свого життя присвятили державній службі та зараз перебувають на заслуженому відпочинку.

Бажаємо усім Вам миру, міцного здоров’я,  натхнення, невичерпної енергії, життєвої витримки, подальшої плідної праці на ниві служіння народу, нових звершень у роботі!

З повагою,

Ольга Черен, начальник Ковельської військової адміністрації,

В’ячеслав Шворак, голова Ковельської районної ради

Переглядів 321