Версія для друку
Вівторок, 28 червня 2022 10:05

З Днем Конституції України!

Шановні жителі Ковельщини!

28 червня виповнюється 26 років від пам’ятного червневого дня 1996 року, коли Верховна Рада прийняла доленосний документ найвищої юридичної сили – Конституцію України.

Ця урочиста подія відкрила громадянам України можливості для реалізації їх прав та свобод, широкі перспективи для всебічного розвитку та консолідації на основі громадянського суспільства. Задекларувавши ідеали рівності та справедливості, які сповідують усі цивілізовані країни світу, цей важливий державний документ остаточно закріпив створення нової європейської держави. 

Наша держава, зробивши європейський вибір, у героїчній боротьбі відстоює територіальну цілісність і свободу. І в ці дні ми особливо розуміємо важливість Основного Закону, який захищає наші кордони, права кожного громадянина України. 

Дякуємо нашим Захисникам і Захисницям, які змушені сьогодні зі зброєю в руках захищати країну і Конституцію. Низький Вам уклін! Щира подяка кожному жителю Ковельщини, хто наближає перемогу своєю працею, приєднався до волонтерського руху.

З нагоди державного свята – Дня Конституції України бажаємо кожній родині миру, добробуту, життєвих гараздів, глибокої віри в наш народ і світле майбутнє України.

Слава Україні!

З повагою,

Ольга Черен, начальник Ковельської районної військової адміністрації

В’ячеслав Шворак, голова Ковельської районної ради

Переглядів 310