Версія для друку
Понеділок, 08 серпня 2022 09:13

Важлива інформація для суб’єктів господарювання

Відповідно до абзацу чотирнадцятого частини першої статті 10 Закону України «Про охорону атмосферного повітря» (далі – Закон) суб’єкти господарювання, що здійснюють викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря, зобов’язані протягом трьох робочих днів, після опублікування в місцевих друкованих ЗМІ повідомлення про намір отримати дозвіл на викиди, подати таке повідомлення в електронній формі для його подальшого публічного розміщення на адресу:

- Волинська обласна державна адміністрація (Управління екології Волинської обласної державної адміністрації : Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

- орган місцевого самоврядування, на території якої розташовано об’єкт, джерело забруднення.

 - Міндовкілля України : Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Зазначене повідомлення надсилається в електронній формі (формат word) разом із супровідним листом суб’єкта господарювання.

Наголошуємо, що відповідно до статті 111 Закону повідомлення про наявність або відсутність зауважень громадськості щодо видачі суб’єкту господарювання дозволу на викиди  надають  обласні державні адміністрації.

Тобто, в місцевих друкованих засобах масової інформації у повідомленні про намір отримати дозвіл на викиди, суб’єкти господарювання зазначають адресу обласної державної адміністрації  (управління екології та природних ресурсів), Київський майдан, 9, м. Луцьк, 43027, до якої можуть надсилатися зауваження громадських організацій та окремих громадян.

Управління екології та природних ресурсів облдержадміністрації

Переглядів 329