Версія для друку
П'ятниця, 12 серпня 2022 12:27

Ковельська районна військова адміністрація, Ковельська районна рада долучились до акції "Смілива гривня".

Національний банк України ініціював проведення благодійної акції "Смілива гривня". З 1 серпня по 31 жовтня 2022 року по всій Україні триватиме збір монет номіналами 10, 50 копійок та 1, 2, 5 і 10 гривень. Сума зібраних коштів буде перерахована на потреби Збройних Сил України.

12 серпня 2022 року, Ковельська районна військова адміністрація, Ковельська районна рада  долучились до акції "Смілива гривня".

Копійки, які залежалися у гаманцях і скарбничках - теж можуть допомогти нашій армії!

 «Вже п’ять місяців Україна мужньо протистоїть ворогу. До наближення перемоги долучається кожен із нас – хтось на фронті зі зброєю в руках, хтось в тилу, допомагаючи нашим воїнам. Акція "Смілива гривня" – це гарна нагода зробити свій внесок у перемогу. Організуйте збір монет серед ваших колективів, мешканців ваших громад або будинку. Розкажіть про акцію своїм друзям. Аби більше людей долучилися до цієї ініціативи. Разом із тим, це дасть змогу підтримати патріотичний дух українців і поширити культуру благодійності, особливо серед дітей та молоді. Копійка до копійки - і може вийти кругленька сума. Об’єднані зусилля українців здатні творити дива та допомагати українській армії долати ворога» – зазначила начальник Ковельської районної військової адміністрації Ольга Черен.

Як долучитися до акції особисто?

Занеси зібрані монети та/або банкноти у найближче відділення банка-партнера та перекажи кошти на спецрахунок НБУ для збору коштів на потреби армії.

У межах акції "Смілива гривня" можна здавати банкноти та монети, які перебувають в обігу. Монети, які перестали бути засобом платежу (монети номіналом 1, 2, 5, 25 копійок), потрібно спочатку обміняти у відділеннях уповноважених банках (Ощадбанк, Приватбанк, Райффайзен Банк, ПУМБ – список відділень, які приймають такі монети, уточнюй у банку) та потім переказати на ЗСУ.

Як долучитися до акції колективами?

Організуй збір коштів серед жителів громади, житлового комплексу, робочого чи іншого колективу. Збери кошти. Відвези кошти до найближчого відділення. Перекажи кошти на спецрахунок НБУ.

Банки-партнери акції: Ощадбанк та ПУМБ.

Адреси відділень, у яких можна здати зібрані монети, а також детальні умови участі в акції зазначені на сайті «Смілива гривня» -https://promo.bank.gov.ua/brave-hryvnia

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

 з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 367

Галерея зображень