Версія для друку
Понеділок, 29 серпня 2022 10:13

Шановні жителі Ковельщини! Дорогі захисники і захисниці України!

Шановні жителі Ковельщини! Дорогі захисники і захисниці України!

Відповідно до Указу Президента України  від 23 серпня 2019 року №621, 29 серпня встановлено Днем пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Це день пошани і увічнення  героїзму військовослужбовців, учасників добровольчих формувань,  всіх, хто ціною власного життя у двобої з російським агресором відстоював нашу державність, право кожного з нас жити у вільній країні.

Святий обов’язок українців – пам’ятати про героїв, які віддали життя, захищаючи нашу державу.  Ми також не маємо права забувати про їх осиротілі родини, про поранених бойових побратимів, які потребують нашої з вами уваги та турботи.

Доземний уклін мужнім захисникам і захисницям України, які на фронті  відвойовують рідну землю в загарбників. Дякуємо волонтерам, керівникам та колективам підприємств, організацій, органам місцевого самоврядування, релігійним громадам, ветеранам, молоді і дітям Ковельщини за значну підтримку Збройних Сил України, вагомий внесок у наближення перемоги над ворогом.

Схиляємо голови перед подвигом  кращих синів і доньок України. Гідною подякою усім загиблим та живим героям має постати вільна, мирна, економічно міцна, незалежна Україна.

Вічна пам'ять усім, хто віддав життя, захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України!

Слава Україні! Героям слава!

З повагою

Ольга ЧЕРЕН, начальник Ковельської районної військової адміністрації

В’ячеслав ШВОРАК, голова  Ковельської  районної  ради   

Переглядів 292