Версія для друку
Четвер, 01 вересня 2022 08:05

Шановні освітяни, дорогі учні, студенти, батьки.

У традиційній вишиванці з чорнобривців і жоржин  перший вересневий день сповіщає про початок нового навчального року. Цьогоріч, через повномасштабну агресію російської федерації свято першого дзвоника затьмарене війною. Сьогодні, у 190-й день героїчної боротьби Збройних Сил і народу України проти російських окупантів, можемо з впевненістю сказати: Українська держава гідно б’ється, живе і працює задля перемоги над ворогом.

У цій святій і доленосній для кожного з нас битві  освітяни, студентство, школярі і навіть найменші вихованці дитячих садочків разом із батьками та усією громадою Ковельщини  невтомно допомагають українським військовим, співвітчизникам, що зазнали втрат і страждань від війни. Щира подяка усім вам за підтримку,  єдність і непохитну віру в перемогу України.

Районною виконавчою владою спільно з органами місцевого самоврядування у тісній взаємодії з батьківською громадськістю проведено чималу роботу задля того, щоб реаліях воєнного стану організувати навчальний процес у максимально безпечних умовах для кожного закладу освіти. Наше спільне завдання, аби в цей тривожний, сповнений загроз період забезпечити збереження життя і здоров’я усіх учасників освітнього процесу. Тому надважливим є чітке дотримання під час занять і позаурочний час алгоритму дій за сигналом «повітряна тривога».

Тож ще раз дякуємо усім за розуміння, підтримку і віримо, що незалежно від форми навчання: офлайн чи онлайн, діти і молодь району здобуватимуть знання, а їхні вчителі та вихователі працюватимуть  із подвоєною енергією, що наші заклади освіти і надалі залишатимуться центрами волонтерського руху.  

Перемоги, миру, віри у свої сили, невтомності, щедрих  успіхів,  нових підкорених висот та Божого благословення бажаємо усім вам у 2022-2023 навчальному році. В добру путь, дорогі друзі, і щасти вам доле в усьому!

З повагою

Ольга Черен, начальник  Ковельської районної військової  адміністрації

В’ячеслав Шворак, голова Ковельської районної ради

Переглядів 439