Версія для друку
Субота, 17 вересня 2022 10:10

Вітання з Днем рятівника

Сьогодні в Україні вшановують рятівників – мужніх, самовідданих професіоналів, які вдень і вночі, будь-якої пори року вчасно приходять на допомогу усім, хто потрапив в біду,  ліквідовують пожежі, наслідки аварій, протистоять епідеміям і стихіям. 

Сердечно вітаємо із професійним святом земляків, які присвятили своє життя нелегкій, відповідальній, суспільно значимій професії рятівника! Висловлюємо вдячність за сумлінне виконання службових обов’язків, хоробрість, відданість справі, що стала Вашим покликанням.

Уклін і  шана усім, хто в  час всенародного спротиву і боротьби з російськими загарбниками міцно тримає стрій українських рятівників, хто  без вагань  вирушає на допомогу людям у найвіддаленіші куточки України для ліквідації надзвичайних ситуацій, хто невтомно працює на інформаційно-просвітницькій ниві, навчаючи земляків правилам цивільної безпеки.

Цінуючи Вашу підтримку Збройних Сил України, допомогу співгромадянам, що зазнали втрат і страждань від війни,  переконані, що рятівники Ковельщини і надалі залишатимуться взірцем високої громадянської свідомості та гуманізму.

Нехай Господь оберігає Вас і Ваші родини від усіх негараздів.  Від щирого серця бажаємо Вам перемоги і  миру, міцного здоров’я,  добра і щастя  на многії літа  у вільній, квітучій Україні!

З повагою,

Ольга ЧЕРЕН, начальник  Ковельської районної  військової  адміністрації    

В’ячеслав ШВОРАК, голова Ковельської районної  ради

     

Переглядів 298