Версія для друку
Вівторок, 27 вересня 2022 13:52

Відбулося засідання постійної комісії з питань регулювання комунальної власності, транспорту, зв`язку та інфраструктури.

У рамках підготовки до пленарного засідання п’ятнадцятої сесії Ковельської районної ради восьмого скликання, 27 вересня 2022 року, відбулось засідання  постійної комісії районної ради з питань регулювання комунальної власності, транспорту, зв`язку та інфраструктури.

У роботі комісії, що проходила під головуванням депутата районної ради Юрія Кондратовича,  взяли участь голова Ковельської районної ради В`ячеслав Шворак, заступник голови районної ради Андрій Броїло, перший заступник голови Ковельської районної державної адміністрації Галина Коляда, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації.

Начальник управління регіонального розвитку районної державної адміністрації  Віталій Сарапін та начальник відділу інфраструктури, екології та житлово-комунального  господарства управління регіонального розвитку райдержадміністрації Жанна Лук’янова проінформували членів постійної комісії з наступних питань порядку денного, а саме: про стан утримання доріг в Ковельському районні та про готовність господарств району до роботи в осінньо-зимовий період 2022-2023 років. Заступник голови районної ради Андрій Броїло, своєю чергою, поінформував присутніх щодо звернення депутатів Ковельської районної ради до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо захисту громадян від енергетичного колапсу. Доповідачі надали вичерпні відповіді на запитання членів постійної комісії.

За підсумками обговорення проєкти рішень з відповідних питань рекомендовані на  розгляд чергової п`ятнадцятої сесії.

 

 Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 241

Галерея зображень