Версія для друку
Субота, 01 жовтня 2022 18:56

Шановні освітяни, ветерани педагогічної праці Ковельщини!

Прийміть сердечні вітання з нагоди Дня працівників освіти. Ковельщина багата талановитими, відданими справі навчання і виховання дітей та молоді педагогів, які з року в рік продовжують дивувати творчими досягненнями своїх вихованців і власними здобутками.

Цьогорічне свято людей, які плекають таланти, виховують в кожній дитині почуття власної неповторності, громадянської свідомості та патріотизму, день у день натхненно і жертовно трудяться задля кращого майбутнього рідного краю і України, на превеликий жаль затьмарила кривава, загарбницька війна, яку розв’язала путінська росія проти незалежної Української держави.

З перших днів повномасштабного вторгнення російського агресора в нашу країну і до нині, освітяни разом зі своїми вихованцями, батьками та усією громадою невтомно допомагають українським військовим, співвітчизникам, що зазнали втрат і страждань від війни.

Щира подяка усім Вам за підтримку, єдність і непохитну віру в перемогу України. Від душі зичимо Вам нових успіхів у благородній педагогічній діяльності, поваги і вдячності від усіх, кому разом зі скарбами знань віддаєте часточку свого серця. Перемоги, мирного, щасливого майбуття та Божого благословення усім Вам та Україні!

 

З повагою,

Ольга ЧЕРЕН, начальник Ковельської районної державної адміністрації

В’ячеслав ШВОРАК, голова Ковельської районної ради

Переглядів 403