Версія для друку
Вівторок, 20 грудня 2022 16:56

Засідання комісії

20 грудня 2022 року, перший заступник голови райдержадміністрації Галина Коляда провела засідання комісії з розгляду питань погодження відключення від електроенергії споживачів, що розташовані на території Ковельського району.

На порядку денному було розглянуто звернення ТОВ «Волиньелектрозбут» від 15.12.2022 року №747 щодо погодження припинення постачання електричної енергії окремим споживачам.

Заступник начальника Ковельського ТЦОК ТОВ «Волиньелектрозбут» Ростислав Цалай ознайомив присутніх із списком споживачів (боржників), яким надано попередження щодо припинення (відключення) постачання електричної енергії та наголосив на необхідності погашення заборгованості за спожиту електроенергію.

Під час засідання, в черговий раз наголошено, що споживачі, які не відносяться до категорії, визначеної підпунктом 2 пункту 8 Положення про особливості постачання електричної енергії споживачам та розрахунків між учасниками роздрібного ринку електричної енергії у період дії в Україні воєнного стану, затвердженого наказом Міністерства енергетики України від 13 квітня 2022 року № 148, зареєстрованого в Мін’юсті України 22 квітня 2022 року за №441/37777, не підлягають розгляду комісії.

За підсумками засідання комісії були прийняті відповідні рішення.

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій з

 громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 334

Галерея зображень