Версія для друку
Вівторок, 24 січня 2023 15:14

Внутрішньо-переміщенні особи можуть отримати допомогу від чеської гуманітарної організації «Людина в біді»

Для набувших статусу внутрішньо переміщених осіб внаслідок поточного воєнного конфлікту (з лютого 2022)  проживаючих:

- в Турійській та Луківській територіальних громадах потрібно звернутись за адресою  –  смт Турійськ, майдан Центральний, 5, для того, щоб зареєструватися у програмі грошової допомоги.

Графік роботи: вт.-пт. з 9.30 до 15.30 год.

Термін реєстрації: 25.01.2023 – 27.01.2023 р.

Для набувших статусу внутрішньо переміщених осіб внаслідок поточного воєнного конфлікту (з лютого 2022) та проживаючих :

в Голобській та Велицькій територіальних громадах потрібно звернутись за адресою – смт Голоби, вул. Ковельська, 1, для того, щоб зареєструватися у програмі грошової допомоги.:

 Графік роботи: вт.-пт. з 9.30 до 15.30 год.

Термін реєстрації: 26.01.2023 – 27.01.2023 р.

Один член сім’ї реєструє всіх інших членів родини. Для реєстрації потрібно надати інформацію з оригіналів документів, зокрема:

паспорт кожного члена родини, свідоцтво про народження кожної дитини; реєстраційний номер облікової картки платника податків (ідентифікаційний код) кожної особи, яка реєструється; довідка ВПО кожного члена родини, який має статус ВПО; в разі вашого бажання отримати виплату на картку - номер IBAN рахунку (sms або документ з банку).

Найуразливіші домогосподарства будуть відібрані для отримання допомоги в розмірі 2220 грн на місяць на кожного члена родини продовж 3 (трьох) місяців одним грошовим переказом через Ощадбанк або на банківський рахунок.

Реєстрація не гарантує отримання допомоги

Пріоритет надаватиметься ВПО, які відповідають наступним критеріям уразливості:

·       Багатодітні сім’ї;

·       Сім’ї з дітьми, що очолює 1 батько (мати)/опікун – з іншим батьком/опікуном родина розлучена через воєнний конфлікт;

·       Сім’ї з людьми похилого віку (60+);

·       Одинокі люди/одинокі літні люди (60+);

·       Вагітні жінки;

·       Люди з інвалідністю;

·       Особи з хронічними захворюваннями;

·       Особи з важкими фізіологічними станами;

·       Сім’ї, що втратили члена сім’ї через воєнні дії;

·       Особи, які отримали поранення/втрату кінцівок через воєнні дії;

·       Інші вразливі категорії.

Обробка даних після реєстрації триватиме не менше місяця. Якщо ваше домогосподарство буде відібрано для отримання грошової допомоги, ви отримаєте SMS повідомлення від організації «Людина в біді» та від банку. Якщо ні – ви будете проінформовані через SMS повідомлення від організації «Людина в біді».

Залишити відгук про процес реєстрації, якість виконання програми та поставити інші питання можна звернувшись на безкоштовну гарячу лінію 0 800 210 174 (пн.-пт. з 9.00 до 17.00) або надіславши лист на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Переглядів 253